Хипо банка: Штедња грађана достигла износ од преко једне милијарде КМ

Штедња грађана у Хипо Алпе-Адриа-Банк у Босни и Херцеговини (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) на дан 15. новембра текуће године достигла је износ од преко једне милијарде КМ што представља пораст од близу 9 одсто у односу на почетак године, те чини око 15 одсто цјелокупне штедње у Босни и […]

петак, новембар 18, 2011 / 14:50

Штедња грађана у Хипо Алпе-Адриа-Банк у Босни и Херцеговини (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) на дан 15. новембра текуће године достигла је износ од преко једне милијарде КМ што представља пораст од близу 9 одсто у односу на почетак године, те чини око 15 одсто цјелокупне штедње у Босни и Херцеговини.

Највећи раст штедње грађана забиљежен је у периоду од 31. октобра до 15. новембра када су грађани БиХ за свега двије седмице повјерили овој банци додатних 35 милиона КМ.

Херберт Валхофер, надлежни члан Управе за пословање са становништвом, коментаришући ове импресивне резултате и огромно повјерење грађана у Хипо банку, каже: “Повјерење грађана према Хипо банци у директној је вези са квалитетом наших штедних производа, богатим избором, атрактивним каматним стопама те флексибилним роковима орочења."

„Грађани су препознали да је штедња у Хипо банци исплатива и прије свега сигурна инвестиција, а чињеница да смо једна од ријетких банака која код пријевременог разрочења штедње признаје камату на достигнути рок учинила је да грађани посебно вреднују тај „фер принцип“ у односу банке према клијенту“, закључује Валхофер.

Хипо банка ће до краја текуће године имати додатну понуду која треба да повећа конкурентност на домаћем тржишту када је штедња у питању.

Сви грађани који до краја године ороче средства на 12, 24 и 36 мјесеци у Хипо банци, користећи штедни производ „Хипер штедњу са премијом“, могу да рачунају на атрактивне и што је најважније ФИКСНЕ каматне стопе, а банка ће клијенте награђивати са додатним бонусом и до 25 одсто у односу на приписану каматну стопу.0 КОМЕНТАРА

  1. Inace Hypo banka je u proteklih nekoliko godina kako na ovim prostorima, tako i u okruzenju bila zasluzna za veliki broj aferam i pronevjera.
    Otkud najednom toliko povjerenja gradjana u ovu banku?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *