Грчка привремено укида државну тв и радио

Грчка конзервативна влада саопштила је данас да ће привремено укинути државну телевизију и радио због штедње, упркос жестоким примедбама синдиката и коалиционих партнера. Представник владе Симос Кедикоглу саопштио је данас шокантну вијест, рекавши да ће телевизијски и радио сигнали државне корпорације ЕРТ престати да од сутра ујутро емитују програм. Он је објаснио да је у […]

уторак, јун 11, 2013 / 20:56

Грчка конзервативна влада саопштила је данас да ће привремено укинути државну телевизију и радио због штедње, упркос жестоким примедбама синдиката и коалиционих партнера.

Представник владе Симос Кедикоглу саопштио је данас шокантну вијест, рекавши да ће телевизијски и радио сигнали државне корпорације ЕРТ престати да од сутра ујутро емитују програм.

Он је објаснио да је у питању случај мањка транспарентности и невјероватне екстраваганције, чему је сада крај, пренио је АФП.

За то вријеме, рад око 2.500 запослених биће привремено суспендовано све док компнија поново не почне да ради што је прије могуће. За сада није јасно колико дуго ће то трајати, јавио је АП.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *