Главашу уручен пасош

Бранимиру Главашу, који служи осмогодишњу затворску казну за ратни злочин у Мостару, уручен је пасош, тако да он сада може да тражи да његову кандидатуру прихвати Државна изборна комисија. Хрватски демократски савез Славоније и Барање (ХДССБ) је поставио Главаша као носиоца листе у двије изборне јединице, упркос томе што се налази у затвору. Главаш је […]

уторак, новембар 8, 2011 / 08:07

Бранимиру Главашу, који служи осмогодишњу затворску казну за ратни злочин у Мостару, уручен је пасош, тако да он сада може да тражи да његову кандидатуру прихвати Државна изборна комисија.

Хрватски демократски савез Славоније и Барање (ХДССБ) је поставио Главаша као носиоца листе у двије изборне јединице, упркос томе што се налази у затвору.

Главаш је документе затражио 24. августа, а његова странка последњих седмица је прозивала државне органе због кашњења Главашевих докумената као доказ корупције и политиканства.

„То је само још један пример како се случај Главаш политизује, рекао је предсједник ХДССБ Владимир Шишљагић.

Документи су стигли Главашу у затвор само дан након жестоке критике коју је Шишљагић упутио државним тијелима у емисији Александра Станковића „Недељом у 2”, преносе загребачки медији. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *