Гигс главни кандидат за селектора Велса

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Рајан Гигс један је од главних кандидата за селектора Велса, преноси данас острвска штампа. Фудбалски савез Велса ће после новогодишњих празника ступити у контакт са искусним крилним играчем Јунајтеда, који је прије четири године завршио репрезентативну каријеру. Гигс је у периоду од 1991. до 2007. године одиграо 64 утакмице за Велс и […]

уторак, децембар 27, 2011 / 09:10

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Рајан Гигс један је од главних кандидата за селектора Велса, преноси данас острвска штампа.

Фудбалски савез Велса ће после новогодишњих празника ступити у контакт са искусним крилним играчем Јунајтеда, који је прије четири године завршио репрезентативну каријеру.

Гигс је у периоду од 1991. до 2007. године одиграо 64 утакмице за Велс и постигао 12 голова. Међутим, он још не планира да заврши играчку каријеру, па би сарадња са националним савезом била заснована на непуном радном времену.

Велс, ривал Србије у квалификацијама за Свјетско првенство 2014. године у Бразилу остао је без селектора пошто је Гери Спид недавно извршио самоубиство.

Наредну утакмицу Велшани ће одиграти против Костарике 29. Фебруара. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *