Фонд Милан Јелић: Данас раписивање конкурса за стипендије

Министарство науке и технологије Републике Српске расписаће данас конкурс за додјелу стипендија из Фонда „Др Милан Јелић“ студентима другог и трећег циклуса за школску 2011/2012. годину. Право на стипендије имају редовни студенти другог и трећег циклуса студија високог образовања на универзитетима у РС, БиХ и иностранству. За осам студената другог циклуса биће додијељене стипендије у […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 13:09

Министарство науке и технологије Републике Српске расписаће данас конкурс за додјелу стипендија из Фонда „Др Милан Јелић“ студентима другог и трећег циклуса за школску 2011/2012. годину.

Право на стипендије имају редовни студенти другог и трећег циклуса студија високог образовања на универзитетима у РС, БиХ и иностранству.

За осам студената другог циклуса биће додијељене стипендије у годишњем износу од по 5.000 марака и студентима трећег циклуса пет стипендија у износу од по 10.000 КМ, саопштено је из овог министарства.

Образац за пријаву на конкурс доступан је на интернет страници Фонда "Др Милан Јелић" www.fondmilanjelic.org.

Фонд "Др Милан Јелић" стипендирањем и другим видовима помоћи подстиче талентоване младе људе у Српској да остварују резултате по којима ће бити препознати, а чија ће стечена знања и вјештине бити основ за развој РС.

Конкурс остаје отворен 30 дана од дана објављивања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *