Феријални савез у савезу са Власеницом

Представници Феријалног савеза Републике Српске /ФЕРС/ и општине Власеница потписаће данас меморандум о сарадњи у области мобилности младих, омладинског туризма и екологије, саопштено је из Феријалног савеза РС. Потписивањем меморандума општина Власеница постаће прва локална заједница са којом је ФЕРС озваничио сарадњу, што ће послужити и као основа за реализацију заједничких пројеката у будућности, наводи […]

петак, новембар 25, 2011 / 08:19

Представници Феријалног савеза Републике Српске /ФЕРС/ и општине Власеница потписаће данас меморандум о сарадњи у области мобилности младих, омладинског туризма и екологије, саопштено је из Феријалног савеза РС.

Потписивањем меморандума општина Власеница постаће прва локална заједница са којом је ФЕРС озваничио сарадњу, што ће послужити и као основа за реализацију заједничких пројеката у будућности, наводи се у саопштењу.

Прије потписивања меморандума о сарадњи у области мобилности младих, омладинског туризма и екологије, представници ФЕРС-а састаће се са начелником општине Власеница Младеном Поповићем, представницима Туристичке организације Власеница и локалним омладинским организацијама из шире власеничке регије.

Већина омладинских организација, које буду учествовале на састанку, чланице су Мреже Феријалног савеза РС са којима је ФЕРС потписао меморандуме о развоју мобилности младих.

Осим мобилности младих, теме састанка су потенцијали за развој омладинског туризма на подручју општине Власеница и значај екологије за одрживи развој туризма.

ФЕРС је удружење грађана које се бави и развојем омладинског туризма, односно свих облика и садржаја организованог и индивидуалног одмора и рекреације дјеце и омладине са подручјa РС.

Састанак са представницима општине Власеница предвиђен је за 11.00 часова у згради општине Власеница. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *