Емир Кустурица нови предсједник Скијашког савеза Србије

Нови председник Скијашког савеза Србије биће Емир Кустурица, кога је за ту функцију предложило више клубова, а чији се избор очекује сутра. Досадашњи предсjедник Скијашког савеза Србије Драгор Стојановић рекао је агенцији Бета да је редитељ прихватио кандидатуру. „На основу предлога већине клубова ми смо ступили у преговоре са господином Кустурицом и он је дефинитивно […]

петак, децембар 23, 2011 / 18:34

Нови председник Скијашког савеза Србије биће Емир Кустурица, кога је за ту функцију предложило више клубова, а чији се избор очекује сутра.

Досадашњи предсjедник Скијашког савеза Србије Драгор Стојановић рекао је агенцији Бета да је редитељ прихватио кандидатуру.

„На основу предлога већине клубова ми смо ступили у преговоре са господином Кустурицом и он је дефинитивно прихватио кандидатуру. Једина тачка дневног реда на сутрашњој седници биће избор председника”, рекао је

Стојановић је истакао да по статуту Савеза предсjедник бира чланове Извршног и Надзорног одбора, као и судијске комисије.

„Нашој јавности је познат досадашњи допринос господина Кустурице у развоју скијашких спортова, посебно алпског скијања, а његов стваралачки дух је познат широм света”, рекао је Стојановић.

Кустурица је предложио да за потпредсjеднике Савеза буду изабрани Драган Стојадиновић, Горан Перчевић, Братислав Чеперковић и Дејан Љевнајић.

Драгор Стојановић ће у наредном периоду бити предсjедник Извршног одбора чији ће чланови бити Миодраг Костић, Кирил Кравченко, Мирко Мандић и Зоран Марјановић.

Сjедница ће се одржати сутра у 13.00 на Мокрој Гори.0 КОМЕНТАРА

  1. Ово је већ жешћа зајебанција. Чак ми овај сарајевски јалијаш постаје симпатичан. Није ми јасно шта овај политичарима ставља у пиће.

  2. Сипа им шарм, онај „јалијашки“…
    Различито од твог вожда и краља тргова, балкона, тајних списа и свјетских валута који запишава СВЕ, од чаша на коктелима до војничких гробаља, споменика, разбојишта славних битака и гробова хероја…B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *