ЕГЗИТ међу девет најбољих у свијету

Интернационално издање Си-Ен-Ена у свом тексту о музичким фестивалима у свијету, уврстило је Егзит међу девет најбољих. У саопштењу фестивала Егзит наводи се да су се на листи најбољих поред Егзита нашли и британски фестивали Гластонбери и Бестивал, дански Роскилде, амерички Бунару, Пичфорк и Самерфест, као и аустралијски Парклајф и јапански Фуџи Рок. У тексту […]

среда, јун 8, 2011 / 18:02

Интернационално издање Си-Ен-Ена у свом тексту о музичким фестивалима у свијету, уврстило је Егзит међу девет најбољих.

У саопштењу фестивала Егзит наводи се да су се на листи најбољих поред Егзита нашли и британски фестивали Гластонбери и Бестивал, дански Роскилде, амерички Бунару, Пичфорк и Самерфест, као и аустралијски Парклајф и јапански Фуџи Рок.

У тексту који је потписао Ник Томпсон наводи се да се Егзит обраћа широкој публици, промовишући разне музичке правце и стилове од бендова попут “Портишхеда" и “Палпа" до електронског састава “Андерворлд", “Џамирокваи"  и других.

У чланку се даје и приказ цијена фестивалских улазница, по којем је убедљиви рекордер јапански Фуџи, са ценом од чак 500 долара за три фестивалска дана, док је Егзит у просјеку дупло јефтинији од осталих наведених па због тога представља популарну дестинацију младих из целог света.

Овогодишњи Егзит биће одржан од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *