Џомбић разговарао са представницима Лиге хуманиста

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас у свом кабинету, у Бањој Луци са представницима Интернационалне лиге хуманиста, коју је предводио генерални секретар ове организације проф. Здравко Шурлан, саопштено је из Владе РС. Професор Шурлан информисао је премијера о активностима и пројектима којима се ова организација бави и које планира да реализује у […]

уторак, новембар 8, 2011 / 19:44

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас у свом кабинету, у Бањој Луци са представницима Интернационалне лиге хуманиста, коју је предводио генерални секретар ове организације проф. Здравко Шурлан, саопштено је из Владе РС.

Професор Шурлан информисао је премијера о активностима и пројектима којима се ова организација бави и које планира да реализује у наредном периоду.

Премијер Џомбић је истакао опредјељеност Владе Републике Српске да подржава пројекте који на најбољи начин представљају Републику Српску.
Путем ресорног министарства биће пружена подршка пројектима и ове организације, а који имају за циљ промоцију Републике Српске и њених потенцијала.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *