Џомбић и директор ЕБРД разговарали о аутопутевима

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у Бањој Луци, са директором канцеларије Европске банке за обнову и развој у БиХ Либором Кркошком. Премијер Александар Џомбић и директор Либор Кркошка разговарали су о сарадњи на пројектима изградње аутопута Бања Лука – Прњавор – Добој и дијела коридора 5ц, који пролази кроз Републику Српску. […]

петак, децембар 2, 2011 / 18:08

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у Бањој Луци, са директором канцеларије Европске банке за обнову и развој у БиХ Либором Кркошком.

Премијер Александар Џомбић и директор Либор Кркошка разговарали су о сарадњи на пројектима изградње аутопута Бања Лука – Прњавор – Добој и дијела коридора 5ц, који пролази кроз Републику Српску.

Констатовано је да постоји обострани интерес Републике Српске и ЕБРД-а за сарадњу на овим пројектима те да би ускоро могло доћи до конкретизације преговора, саопштено је из Владе РС.

На састанку је разговарано и о другим пројектима који су од заједничког интереса. Посебна пажња посвећена је пројектима из области енергетског сектора.
Разговарано је и о ангажману ЕБРД-а у приватном сектору, а било је ријечи и о добровољним пензијским фондовима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *