Двије меч лопте Игокее за титулу

Кошаркаши Игокее савладали су вечерас у Александровцу Широки резултатом 62:47, те су повели са 2:1 у финалној серији првенства Босне и Херцеговине. Игокеа је боље отворила овај сусрет, те су повели са 7:0. Доминација домаћег тима се наставила и у наставку прве четвртине, а Широкобријежани су у овој дионици убацили само пет поена, па је […]

уторак, мај 28, 2013 / 22:41

Кошаркаши Игокее савладали су вечерас у Александровцу Широки резултатом 62:47, те су повели са 2:1 у финалној серији првенства Босне и Херцеговине.

Игокеа је боље отворила овај сусрет, те су повели са 7:0. Доминација домаћег тима се наставила и у наставку прве четвртине, а Широкобријежани су у овој дионици убацили само пет поена, па је Игокеа већ након 10 минута игре имала 13 поена преднсоти 18:5.

Имали су Игоси предност цијелим тијеком друге четвртине. Ипак, у самом финишу Широкобријежани успијевају смањити предност Игокее на само минус шест колико је било на полувремену ове утакмице 28:22.

Игоси су водили и током треће дионице. Успјели су поново повећати своју предност у овом дијелу утакмице, па је тим Драгана Бајића након 30 минута игре имао предност од 12 разлике 44:32. Успио је Широки у неколико наврата у задњој четвртини доћи поново до минус шест, али до евентуалног преокрета нису могли, па су Игоси стигли до нове побједе и водства од 2:1 у побједама.

Милош Коматина је са 14 поена предводио Игокеу, Јоровић је додао 13, док је код Широког Рамљак убацио 14 поена.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *