ДУХ У ШКОЉЦИ (KÔKAKU KIDÔTAI)

Овдје имате посебног дизајнера за ликове, механику, наоружање, или позадину. Што значи да је анимација у класичном јапанском маниру. И квалитету. То подразумијева крајње технички, и насилни футуризам. Уз половичну сексуалну експлицитност (само женска прса). Јака увезаност музике и слике, са редитељским интермецима без дијалога; који миришу на умјетност. У будућности гдје се људи механички […]

уторак, август 2, 2011 / 05:12

Овдје имате посебног дизајнера за ликове, механику, наоружање, или позадину. Што значи да је анимација у класичном јапанском маниру. И квалитету.

То подразумијева крајње технички, и насилни футуризам. Уз половичну сексуалну експлицитност (само женска прса). Јака увезаност музике и слике, са редитељским интермецима без дијалога; који миришу на умјетност.

У будућности гдје се људи механички унапређују, постоје и биомеханички хакери. Специјално научно-борбено одјељење (именом Девето), јури једног таквог. Тим је састављен од три члана, од којих само један има претежно људске особине.

Јапанизовани Матрикс, са нешто смисленијом мотивацијом акције. Умјесто стриповско-цртићке, исфуране романтичне револуције; овдје је мотив далеко зрелији. Жеља за индустријском шпијунажом. Што је и наглашено у прологу. Програм развијен да хакује преводиоце, и друго кључно дипломатско особље; почео је цитирати апостола Павла. Па је као и (поменути) преобраћени Шаул, почео модификовати ставке из Новог завјета.

Веб адреса за информацију ове врсте: Прва посланица Коринћанима, глава 13, ставци 11-12.

 

(Редитељ: Мамору Оши; Улоге: Ацуко Танака, Акио Оцука, Тамио Оки)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *