Дорис Пак: Ове седмице договор o Савјету министара

Посланик у Европском парламенту и стални извјестилац за БиХ Дорис Пак сматра да ће ове седмице доћи до договора о Савјету министара БиХ, те истиче да је, након појединачних разговора у Италији са предсједницима странака које чине колегијуме оба дома Парламентарне скупштине БиХ, стекла утисак да су се споразумјели о основним питањима. "За мене је […]

уторак, новембар 29, 2011 / 09:40

Посланик у Европском парламенту и стални извјестилац за БиХ Дорис Пак сматра да ће ове седмице доћи до договора о Савјету министара БиХ, те истиче да је, након појединачних разговора у Италији са предсједницима странака које чине колегијуме оба дома Парламентарне скупштине БиХ, стекла утисак да су се споразумјели о основним питањима.

"За мене је ово било успјешно настојање да се приближе ставови. Имали смо утисак да, ипак, има више разумијевања него што су то медији пренијели. Мислим да ће се још ове седмице десити промјена ситуације", изјавила је Пакова за данашњи "Дневни аваз".

Наводећи да су политички лидери имали неколико приватних састанака, Пакова је оцијенила да је на помолу и рјешење имплементације одлуке у случају "Сејдић и Финци" и још неких других питања.

Коментаришући захтјев предсједника Републике Српске /РС/ Милорада Додика да РС буде дозвољена посебна мапа пута у ЕУ, Пакова је истакла да он није тражио ништа ново, јер осим БиХ, и владе РС и Федерације БиХ /ФБиХ/ треба да испуне неке задатке на путу ка ЕУ.

"Документацију ће добити и РС и ФБиХ. Ја сам добро разумјела његов захтјев, неки су га другачије протумачили", истакла је Пакова.0 КОМЕНТАРА

 1. Ова баба је баш досадила.

  Елем,на шта смо спали кад нам ови странци и судбину одређују и будућност (100%) тачно проричу.Некад смо били и независни,суверени…

 2. Poljubio je on tu babu tamo gdje je samo majka poljubila, i to u četri oka.Ničice pao na koljena i zaklinjao joj se da je uradio ono što je obećao:Niti Srba, Niti RS neće biti.
  A, prije puta reče da neće biti razgovora o savjetu ministara.
  Biguj bigeru ćeliju za zlotvora. Mada je bolja solucija privremeno suspendovati ukidanje najteže kazne kako ne bismo morali zlotvore i one koje nas opljačkaše i zadužiše doživotno da čuvamo i hranimo u Foči.
  Ako bi morao da biram čiji rob da budem, ko da me pljačka izabrao bih uvijek da da robujem fašistima nego „Srbinu“
  Da je bila bigeru skrivena kamera da čuješ šta joj je na koljenima deklamovao. Isto ono što i Eštonki.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *