Донаторско вече: Сакупљено 450.000 КМ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик вечерас је у Бањалуци организовао донаторско вече „С љубављу храбрим срцима“ а прикупљена средства намијењена су дјеци са посебним потребама у Републици Српској. На овој донаторској вечери прикупљено је 450.000 КМ, а грађани су позивом на хуманитарни број 1416 донирали по једну конвертибилну маркуа, а до 22 часа је успостављено […]

уторак, децембар 20, 2011 / 23:05

Предсједник Републике Српске Милорад Додик вечерас је у Бањалуци организовао донаторско вече „С љубављу храбрим срцима“ а прикупљена средства намијењена су дјеци са посебним потребама у Републици Српској.

На овој донаторској вечери прикупљено је 450.000 КМ, а грађани су позивом на хуманитарни број 1416 донирали по једну конвертибилну маркуа, а до 22 часа је успостављено више од 33.000 позива. Број остаје активан до поноћи.

Прикупљени новац намијењен је адаптацији дневних центара у којима бораве дјеца са посебним потребама, куповину непоходних апарата за рад са дјецом те евентуална лијечења ван Републике Српске.

Домаћин вечери предсједник РС Милорад Додик поручио је да без обзира на тешка времена имамо среце и жељу да се погне и да еконосмка криза не треба да буде изговор да се одрекнемо хуманости.

Медијску подршку овој акцији дала је Радио телевизија РС.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *