Доктор Роси уз Рекреативо

Најновији члан Рекреативо Куће славних је чувени свјетски мотоциклиста Валентино Роси. Популарни „Доктор“  овог викенда је учествовао на трци Мото ГП шампионата у Катару гдје се сусрео са амбасадором Рекреатива Борисом Врховцем.   Роси је осим чланске карте потписао и навијачку мајицу „Громада“ која ће се наћи у Рекреативо Кући славних поред мајица Леа Месија […]

среда, март 23, 2011 / 13:42

Најновији члан Рекреативо Куће славних је чувени свјетски мотоциклиста Валентино Роси.

Популарни „Доктор“  овог викенда је учествовао на трци Мото ГП шампионата у Катару гдје се сусрео са амбасадором Рекреатива Борисом Врховцем.  
Роси је осим чланске карте потписао и навијачку мајицу „Громада“ која ће се наћи у Рекреативо Кући славних поред мајица Леа Месија и Рубенса Барикела, те чланских карата и фотографија бројних других познатих личности које подржавају овај бањалучки клуб.  
 
У својој досадашњој каријери Валентино Роси је освојио девет титула свјетског првака и рекордер је по броју побједа у МОТО ГП шампионату, броју подијума, броју узастопних наступа на тркама, титула са различитим мотоциклима, конструкторима… 
Рекреативо је осим по познатим личностима познат и по својим хуманитарним акцијама, а овог мјесеца у Бањалуци је премијерно приказан и документарни филм „Треће полувријеме“ који је прича о ентузијазму и љубави према фудбалу чланова овог малог, али свјетски познатог клуба.
 
  


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *