{"status":false,"error":""} Додик: Или директор, или одборник - не може обоје • Фронтал.СРБ

Додик: Или директор, или одборник – не може обоје

Директори јавних предузећа који су изабрани за одборнике у скупштинама општина испред СНСД неће моћи обављати обје функције истовремено, рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД. – Неки директори јавних предузећа сада су изабрани на мјеста одброника, а став је органа странке и мој лични да ће морати да изаберу – или да остану директори, или […]

понедељак, октобар 15, 2012 / 13:10

Директори јавних предузећа који су изабрани за одборнике у скупштинама општина испред СНСД неће моћи обављати обје функције истовремено, рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД.

– Неки директори јавних предузећа сада су изабрани на мјеста одброника, а став је органа странке и мој лични да ће морати да изаберу – или да остану директори, или да буду одборници. У сваком случају неће моћи да буду и једно и друго – рекао је Додик, гостујући у емисији Кажипрст, на Б92.

Говорећи о резултатима странке на протеклим локалним изборима, Додик је најавио да ће се анализирати допринос свих функционера који су у име СНСД добили неке јавне или друге функције.

– Било је ту нелојалног односа према обавезама, а то значи да се нису ангажовали на изборима, а да су на неким мјестим радили супротно од интереса наших кандидата, из цинизма или неке потмуле мржње коју неки на појединим локалитетима имају једни према другима – каже Додик.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Тежак облик социопате…дебил који може годинама да прича једно те исто и да никад ништа не каже, кад би здравство било на солидном нивоу, такве особе као што је додик би биле лијечнички третиране!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *