Добој: Бесједници, пријавите се

Центар за културу и образовање у Добоју објавио је наградни конкурс о теми „Бесједништво роду своме“ на коме могу учествовати ученици, студенти и сви заинтересовани грађани.   Тема бесједе је слободна, а пожељно је да радови не буду дужио од двије и по странице нормалног комјутерског слога и прореда, наведено је у конкурсу. За ауторе […]

понедељак, новембар 21, 2011 / 15:13

Центар за културу и образовање у Добоју објавио је наградни конкурс о теми „Бесједништво роду своме“ на коме могу учествовати ученици, студенти и сви заинтересовани грађани.

 

Тема бесједе је слободна, а пожељно је да радови не буду дужио од двије и по странице нормалног комјутерског слога и прореда, наведено је у конкурсу.

За ауторе пет најбољих радова предвиђене су новчане награде, а посебно ће бити награђени најбољи радови ученика и студената, док ће 20 најбољих бесједа бити објављено у публикацији која ће бити штампана тим поводом.

Рок за достављање радова је 10. децембар, а финално вече бесједништва биће одржано крајем децембра у великој сали Центра за кутуру и образовање у Добоју.

Радови се могу достављати на адресу Центра, Улица кнеза Лазара 6 или путем електронске поште "[email protected]аil.com".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *