ДНС: Политика равномјерног развоја

Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Марко Павић изјавио је вечерас да се у сваком кутку овог града може видјети политика равномјерног развоја, какву ДНС досљедно води у локалној власти. "Ово је једно од села које није имало ни метра асфалта, није имало амбуланте, није имало друштвеног дома, а сада све то има захваљујући управо политици […]

петак, октобар 5, 2012 / 07:25

Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Марко Павић изјавио је вечерас да се у сваком кутку овог града може видјети политика равномјерног развоја, какву ДНС досљедно води у локалној власти.

"Ово је једно од села које није имало ни метра асфалта, није имало амбуланте, није имало друштвеног дома, а сада све то има захваљујући управо политици ДНС-а", рекао је Павић на предизборној трибини ДНС-а у приједорском селу Ракелићи.

Кандидат ДНС-а за одборника у Скупштини града Приједора Драган Бојановић рекао је да ће се залагати за развој како града тако и свих мјесних заједница.

"На првом мјесту биће ту улагања у привреду, која покреће све друге друштвене дјелатности и све друге видове производње да бисмо могли да запослимо што већи број људи, затим улагање у пољопривреду, помоћ омладини и развоју спорта и културе", навео је Бојановић.

Трибини ДНС-а у Ракелићима присуствовала је члан Централног изборног штаба ове странке Лејла Решић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *