ДНС: ПДП-ови јалови покушаји да облати Владу Републике Српске

Покушаји Партије демократског прогреса да облати напоре Владе Републике Српске кад су у питању „Жељезнице РС“ јавност ће препознати као јалове покушаје да се оправдају лоши резултати рада оних влада на чијем челу су били и они који сада настоје да омаловаже све важне структурне елементе у даљем јачању укупних позиција РС, саопштио је данас […]

недеља, јун 12, 2011 / 22:07

Покушаји Партије демократског прогреса да облати напоре Владе Републике Српске кад су у питању „Жељезнице РС“ јавност ће препознати као јалове покушаје да се оправдају лоши резултати рада оних влада на чијем челу су били и они који сада настоје да омаловаже све важне структурне елементе у даљем јачању укупних позиција РС, саопштио је данас Демократски народни савез.

  "ДНС скреће пажњу јавности да овакве оцјене износе они политички субјекти који, полако али сигурно, нестају са политичке сцене у РС, јер је у великој мјери демаскирана њихова крајње погубна и штетна политика усмјерена против даљег јачања РС и њених капацитета", наводи се у саопштењу ДНС-а.

ДНС је најоштрије осудио неутемељене и произвољне оцјене којима, како се наводи у саопштењу, највиши кругови ПДП-а обмањују јавност.

Из ове странке наглашавају да је затечено стање у ЖРС посљедица низа негативности из прошлог периода, а не рада и дјеловања кадрова ДНС-а.

"ДНС и овом приликом пружа пуну подршку напорима ресорног министра Недељка Чубриловића, генералног директора ЖРС Драгана Савановића и Владе РС у покушајима дефинитивног уређења стања и односа у ЖРС", наведено је у саопштењу ДНС-а.0 КОМЕНТАРА

 1. Е јест ДНС нека кредибилна странка да држи придике било коме. Каква год да је била прије власт ово што је свињарија у задњих 5 година направио ДНС преко Министарства саобраћаја не може се поредити ни са чим. Крајње је вријеме да се и ДНС преиспита јер није далеко од ПДП-а. Ако га ико сахрани то је Чубриловић.

 2. NOIR, nemoj tako! Sad će Čubra da nam gradi mrežu autoputeva 😀 😀 Ima da se vozamo ko po Diznilendu 😀 😀
  Evo završetak autoputa Banja Luka – Gradiška tačno za dva dana! Ala je ovaj Čubra brz…

 3. Tesko da se po pitanju stanja u Zeljeznicama RS ima sta vise oblatiti, tamo je davno sve oblaceno. Doslo se dotle da se cak zna i da Mile (predsjednik, Bakinci, vozd, Ronhil, kalderanje, op.a) ima ljude koje posalje svakog ponedeljka u Zeljeznice RS sa rijecima „vidite ima li tamo jos igdje mjesta ili smo dovoljno naprimali clanova SNSD-a x-(.

  Tako da je stanje u Zeljeznicama svjesno izazvano. Zao mi je 5% postenih ljudi koji rade tamo, a za ovih ostalih 95% koji su se zaposlili preko ljepljenja plakata i dizanja predizbornih satora za SNSD, me bas briga, a vidim i Vozda ne zanimaju.

  Jos kad Pava, koji ne zna gdje je lijevo, sa svojim najvecim uspjehom u istoriji koji se ogleda u par poslanika i 2-3 odbornika, da sebi za pravo da kritikuje profesora Ivanica, istinskog gospodina i intelektualca koji je za njega izmislio svijet, da se ogadi zivot normalnom covjeku.

  P.S. Lijepo je profesor (Ivanic) rekao, „koliko je tamo zaposleno clanova SNSD-a mogu sami vuci vagone“ 😀

 4. Nikad kao Bane, dobri sin, 13.06.2011. 00:00:29 [7483]
  Tako da je stanje u Zeljeznicama svjesno izazvano.

  Ово је кључ. Мислим да је по сриједи приватизација жељезница Српске. Миле само ћути, а кола се ломе на колаиционом партнеру.

 5. DNS je ipak najljigaviji. Iako Čubrilović nije direktno kriz za „zapošljavanje onih koji su lijepili plakate i prijetili građanima“ on indirektno snosi ogromnu odgovornost za nerad, kukavičluk i neznanje!

  Hoće li ikad kod nas ijedan Ministar podineti ostavku??????

 6. Očito je da kritika boli UDBAŠE. Ako je neka stranka crnja od SNSD onda je to DNS.Izdali su babu Biljku koja ih je politički porodila, a sad popuju svima.Sve je tamo zaposleno po principu „ja sam zalijepio više plakata“.Neka se kuvaju u sosu , čini mi se i u paprikašu, koji sami spremili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *