Ђукић-Дејановић: Зар Срби да буду мањина у Црној Гори

ПОДГОРИЦА – Србији је неприхватљиво да Срби у Црној Гори буду мањина, изјавила је предсједница српске Скупштине Славица Ђукић-Дејановић. Ђукић-Дејановић је рекла да су нетачне информације да се Београд мијеша у унутрашња питања Црне Горе, објашњавајући да нема функционера који, уочи пописа, "врши пресију на било какве одлуке Црне Горе". Она је за подгоричке “Вијести“ […]

понедељак, април 4, 2011 / 09:25

ПОДГОРИЦА – Србији је неприхватљиво да Срби у Црној Гори буду мањина, изјавила је предсједница српске Скупштине Славица Ђукић-Дејановић.

Ђукић-Дејановић је рекла да су нетачне информације да се Београд мијеша у унутрашња питања Црне Горе, објашњавајући да нема функционера који, уочи пописа, "врши пресију на било какве одлуке Црне Горе".

Она је за подгоричке “Вијести“ истакла да током разговора с црногорским колегом Ранком Кривокапићем није стекла устисак да он има нешто против званичне политике Србије према Црној Гори.

Предсједница Скупштине Србије рекла је да ће се састати са Кривокапићем када усагласе календаре обавеза.

"Кривокапић има отворен позив и када усагласимо календаре обавеза, са задовољством ћу га примити. Ми имамо сусрете и током посјета иностранству", рекла је Ђукић-Дејановић.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *