Данко Лазовић завршио репрезентативну каријеру

Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Данко Лазовић одлучио је да заврши репрезентативну каријеру, саопштено је данас. Лазовић је обавијестио челнике Фудбалског савеза Србије и селектора репрезентације Србије Владимира Петровића да је завршио каријеру у националном тиму, а као разлог навео је жељу да се озбиљно посвети обавезама у клубу. То је данас саопштено на конференцији […]

петак, март 18, 2011 / 21:18

Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Данко Лазовић одлучио је да заврши репрезентативну каријеру, саопштено је данас.

Лазовић је обавијестио челнике Фудбалског савеза Србије и селектора репрезентације Србије Владимира Петровића да је завршио каријеру у националном тиму, а као разлог навео је жељу да се озбиљно посвети обавезама у клубу.

То је данас саопштено на конференцији за новинаре током које је Петровић саопштио списак играча за утакмице у квалификацијама за Европско првенство 2012. године против Сјеверне Ирске и Естоније.

„Жао ми је што је Данко тако одлучио, верујем да ће то порећи. Мислим да је то исхитрена одлука, он је млад има тек 27 година. Нисмо разговарали и нисмо у сукобу”, рекао је Петровић новинарима у Београду.

Лазовић је до сада одиграо 43 утакмице за репрезентацију и постигао је 11 голова.

Такође, саопштено је и да је Лазовићев саиграч Александар Луковић замолио селектора Петровића да га до краја године не позива у репрезентацију, пошто жели и мора да се посвети обавезама у Зениту.

Луковић је до сада одиграо 27 утакмица за национални тим. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *