Да не буде као са Кобејном: Гагица је мало болешљива

Америчка пјевачица Лејди Гага одложила је европски дио турнеје за сљедећу годину због здравствених проблема, саопштили су данас организатори.

уторак, септембар 19, 2017 / 08:32

Шестонедељни дио свјетске турнеје Лејди Гаге требало је да почне у Барселони 21. септембра и да се заврши 28. октобра у Њемачкој, а предвиђени су били и наступи у Швајцарској, Италији, Белгији, Холандији, Француској, Великој Британији, Данској и Шведској.

„Лејди Гага трпи јаке физичке болове који утичу на њену способност да наступа. О њој ће и даље бринути медицински стручњаци који су препоручили одлагање“, навео је организатор турнеје Лајв нејшон (Ливе Натион).

У саопштењу се наводи да 31-годишња пјевачица „планира да проведе наредних седам недјеља“ са својим докторима у циљу отклањања бола који и даље утиче на њен свакодневни живот.

Лејди Гага, позната по хитовима „Бед роменс“ и „Покер фејс“, прошле седмице је отказала наступ у Бразилу пошто је смештена у болницу због „јаких болова“, а претходно је отказала и концерт у Монтреалу.

Она је данас на Инстаграму навела да је искрена поводом своје „борбе с физичким и менталним здрављем“ и да „годинама трага за узроком проблема“.

За сада нису саопштени нови термини европског дијела турнеја, а Лајв нејшон наводи да ће други дио сјеверноамеричке турнеје бити настављен у новембру, како је и планирано.

Наравно да вам као посјетиоцима Фронтала ово нису прве вијести за радару, али и овакве ствари треба објављивати како би се видјело да их је могуће написати и објавити азбуком.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *