Босић: СДС добија изборе у Теслићу

Лидер СДС-а Младен Босић изјавио је вечерас у Теслићу да СДС у овој општини има најбоље кандидате за одборнике и начелника, те да је због тога сигуран у побједу на предстојећим локалним изборима. Лидер СДС-а позвао је Теслићане да гласају за кандидата СДС-а за начелника општине Милана Миличевића, који, како је рекао, није оптерећен никаквим […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 07:33

Лидер СДС-а Младен Босић изјавио је вечерас у Теслићу да СДС у овој општини има најбоље кандидате за одборнике и начелника, те да је због тога сигуран у побједу на предстојећим локалним изборима.

Лидер СДС-а позвао је Теслићане да гласају за кандидата СДС-а за начелника општине Милана Миличевића, који, како је рекао, није оптерећен никаквим корупцијским аферама.

Миличевић је окупљенима поручио да ће, уколико буде изабран, приоритет у његовом раду бити развој теслићке општине с циљем привлачења инвеститора и отварања нових радних мјеста.

Он је нагласио да је у Теслићу све више лица у стању социјалне потребе и да треба пуно радити на рјешавању тог проблема.

Миличевић је навео да су велики потенцијал теслићке опоштине туристички капацитети.

Носилац одборничке листе СДС-а за општину Теслић Милован Станковић оцијенио је да ће овој странци од 29 мандата, колико ће имати нови сазив скупштине, припасти трећина.

Завршном предизборном скупу СДС-а у теслићкој спортској дворани присуствовали су и функционери странке Мирко Шаровић и Вукота Говедарица.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *