Београд на плакатима за филм „Најмрачнији сат“

Холивудски студио „20. Сентри Фокс“ одобрио је коришћење Фотографија Београда на плакатима за локалну кампању филма „Најмрачнији сат 3Д“, чија премијера ће бити 28. децембра у биоскопу „Синеплекс“, саопштио је данас домаћи дистрибутер „МегаКом Филм“. На визуелним рjешењима за овај филм се тако, осим Москве, у којој се дешава радња, налазе и обиљежја Београда – […]

субота, децембар 17, 2011 / 08:42

Холивудски студио „20. Сентри Фокс“ одобрио је коришћење Фотографија Београда на плакатима за локалну кампању филма „Најмрачнији сат 3Д“, чија премијера ће бити 28. децембра у биоскопу „Синеплекс“, саопштио је данас домаћи дистрибутер „МегаКом Филм“.

На визуелним рjешењима за овај филм се тако, осим Москве, у којој се дешава радња, налазе и обиљежја Београда – Народна скупштина, Београдски споменик и Калемегдан.

"Најмрачнији сат 3Д" је научнофантастични трилер о групи младих људи који се у Москви боре да преживе напад непознате и невидљиве врсте из свемира, која црпи све изворе енергије и цијелу планету оставља у потпуном мраку.

Продуцент је познати руски редитељ Tимур Бекмамбетов (Ноћна стража, Дневна стража, Tражен), а редитељ Крис Горак.

Филм је сниман у Москви и једно је од ријетких остварења америчке продукције снимано у потпуности ван Сједињених Америчких Држава.

Главне улоге играју Емил Хирш, Оливија Tирлби, Макс Мингела, Рејчел Tејлор, а у Филму се појављује и познати шведски глумац Јуел Шинамон.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *