Бата Кан Кан пронађен мртав

Ратко Буторовић, звани Бата Кан Кан, пронађен је мртав у свом хотелу „Парк“ у Новом Саду, јавља „Блиц“. Мирослав Алимпић, истражни судија Вишег суда у Новом Саду, после завршеног увиђаја рекао је да је Буторовића смрт није насилна и да на тијелу и у соби нису пронађени трагови насиља. – Нигде нема трагова насиља. Не […]

субота, јун 8, 2013 / 12:29

Ратко Буторовић, звани Бата Кан Кан, пронађен је мртав у свом хотелу „Парк“ у Новом Саду, јавља „Блиц“.

Мирослав Алимпић, истражни судија Вишег суда у Новом Саду, после завршеног увиђаја рекао је да је Буторовића смрт није насилна и да на тијелу и у соби нису пронађени трагови насиља.

– Нигде нема трагова насиља. Не знамо тачно време смрти. Више детаља знаћемо после обдукције чији ће се резултати знати већ сутра – кратко је објаснио Алимпић.

Ратко Буторовић познат је широј јавности као власник неколико престижних хотела, али и као челник више спортских клубова у Србији и Црној Гори

Љубитељ лаковане и дречаве гардеробе и обуће, новосадски бизнисмен са „јуриш” фризуром, нашао се иза решетака због намијештања резултата на једној фудбалској утакмици. Сазнало се да је судијама требало да исплати 4.000 евра, које је, у сленгу, звао „четири кила печења”.

Ратко Ботуровић хапшен је неколико пута, а 29. јануара 2008. због сумње да је потплатио судије које су 12. децембра 2007. године његовом клубу донијеле побједу од гола разлике над ФК Младост из Лучана.

Буторовић је родом из Никшића, а медији су писали и да је брат од ујака црногорског премијера Мила Ђукановића. За њега се тврди да је после 2000. ушао у домаћи фудбал уз помоћ пријатеља Брана Мићуновића. Био је и председник Боксерског савеза Црне Горе, а новац је улагао и у Кошаркашки клуб Раднички из Новог Сада.

Почетком децембра 2007. Буторовић је одбацио оптужбе да је повезан са црногорском фудбалском мафијом, тумачећи све нападе на њега тиме да "неком смета јака Војводина". Буторовић је почетком 2004. купио на аукцији познати новосадски хотел "Парк" за 103,6 милиона динара, а имао је спорове са Агенцијом са приватизацију.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *