Бања Лука: Студенти добили пјешчани одбојкашки терен

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) завршила је са реализацијом пројекта „Изградња терена за одбојку на пјеску у Кампусу Универзитета“. Овај пројекат има за циљеве стварања бољих услова за бављење спортом студената Универзитета у Бањој Луци, афирмације спорта на Универзитету, здравијег начина живота студента. Министарство за породицу, омладину и спорт РС обезбиједило је финансијска […]

недеља, децембар 4, 2011 / 13:38

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) завршила је са реализацијом пројекта „Изградња терена за одбојку на пјеску у Кампусу Универзитета“.

Овај пројекат има за циљеве стварања бољих услова за бављење спортом студената Универзитета у Бањој Луци, афирмације спорта на Универзитету, здравијег начина живота студента.

Министарство за породицу, омладину и спорт РС обезбиједило је финансијска средства за овај пројекат у износу од 1500 КМ, а материјално-финансијску подршку пружили су Министарство просвјете и културе РС и Студентски центар „Никола Тесла“ Бања Лука.

Терен за одбојку на пјеску у љетном периоду бесплатно ће користити студенти Универзитета у Бањој Луци.0 КОМЕНТАРА

  1. Јел ово на слици тај терен, ако јест, свака част, ко да су га дјеца на пракси из општетехничког правила, битно је да је студентима враћено достојанство. Ови на приватним универзитетима ће сад да пожале, шта све пропуштају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *