Бања Лука: Разбојништво

БАЊА ЛУКА – Четири непозната лица, која су се довезла у бијелом комбију обиљеженим амблемом Агенције за обезбјеђење имовине и лица „Алфа секјурити“, опљачкала су јутрос Комерцијалну банку у центру Бањe Луке. Извор који је желио да остане анониман рекао је да су разбојници у 7.41 часова дошли пред улаз у банку у Господској улици, […]

уторак, април 19, 2011 / 11:10

БАЊА ЛУКА – Четири непозната лица, која су се довезла у бијелом комбију обиљеженим амблемом Агенције за обезбјеђење имовине и лица „Алфа секјурити“, опљачкала су јутрос Комерцијалну банку у центру Бањe Луке.

Извор који је желио да остане анониман рекао је да су разбојници у 7.41 часова дошли пред улаз у банку у Господској улици, а објекат су напустили тачно у 7.43 часова, тако да је пљачка трајала непуна два минута.

Један пљачкаш био је за воланом у комбију, док су тројица извршила пљачку. Један пљачкаш био је обучен у комбинезон Агенције "Алфа секјурити", док су преостала двојица била обучена у црне необиљежене комбинезоне.

Двојица су била наоружана аутоматским пушкама, а трећи највјероватније са пушком скраћене цијеви – пумпарицом.

Два наоружана пљачкаша са великом путном торбом дошла су до трезора банке, из којег су однијела за сада неутврђену количину новца.

Пљачкаши су том приликом разоружали двојицу припаднике Агенције "Волф" која обезбјеђује Комерцијалну банку и од њих одузели два пиштоља марке "штајер".
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *