Бања Лука: Педофил препада дјецу на Обилићеву

Забринути мјештани бањoлучког насеља Обилићево путем Фejсбука упозоравају родитеље да се у овом насељу појавио педофил који мастурбира пред дјецом.У овом упозорењу, које су забринути грађани ставили на статусе или на зидове својих ФБ профила, појашњено је да педофил већ неколико дана терорише ово насеље, те тврде да је о читавом случају обавијештена и бањалучка […]

четвртак, новембар 17, 2011 / 13:06

Забринути мјештани бањoлучког насеља Обилићево путем Фejсбука упозоравају родитеље да се у овом насељу појавио педофил који мастурбира пред дјецом.У овом упозорењу, које су забринути грађани ставили на статусе или на зидове својих ФБ профила, појашњено је да педофил већ неколико дана терорише ово насеље, те тврде да је о читавом случају обавијештена и бањалучка полиција.

“У насељу Обилићево је већ неколико пута виђен педофил! Прије неколико дана код Зеленог моста, а данас (у уторак) у Улици Гаврила Принципа”, наведено је у узнемирујућој поруци која кружи ФБ.

Мјештани су педофила описали као млађег мушкарца, тачније старости око 30 година, висине око 175 центиметара, округлог лица и који је ћелав.

Мушкарац на себи, како је наведено у упозорењу, има сиву јакну и мали руксак који носи на леђима.

“Скида се и мастурбира пред дјецом! Молим вас да о овоме обавијестите друге родитеље! О свему смо обавијестили и полицију”, закључено је у поруци која већ неколико дана кружи овом друштвеном мрежом.

“Независним” је јуче у полицији потврђено да постоје пријаве у вези с мистериозним мушкарцем, због чега је полиција у неколико наврата била на спорним локацијама.

“Обилазили смо то насеље, али ништа, односно никога нисмо пронашли”, навели су у полицији.

Родитељи који су жељели остати анонимни испричали су да опис особе одговара манијаку који је прије неколико година такође “пао” због сличног понашања.

“Ово су за сваког родитеља узнемирујуће вијести и од полиције очекујемо да што прије провјери ове наводе”, изјавила је забринута мајка која је жељела да остане анонимна.

У Основној школи “Петар Петровић Његош”, а која се налази у насељу Обилићево, наводе да још нису упознати с упозорењима која круже о манијаку који напада дјецу.

Подсјетимо, бањалучка полиција је у посљедње двије године привела двије особе које су на улицама Бање Луке пресретале и нападале дјевојке.

У октобру прошле године у Бањој Луци је ухапшен Небојша Буквић (21) из Невесиња, иначе студент треће године на Факултету политичких наука.

Истрагом је утврђено да је Буквић за мјесец дана насрнуо на седам дјевојака, а након хапшења полицији су пријављена још три напада.

Занимљиво је да је једна од дјевојака, у стилу боксера, нокаутирала Буквића, који ју је пресрео у тренутку када је улазила у лифт у стамбеној згради.

У априлу ове године ухапшен је Жељко Граорац (21) из Драгочаја, код Бање Луке, који је вребао из мрака и напао двије дјевојке. У посљедње вријеме, међутим, није било случајева да неко на подручју Бање Луке на тај начин узнемирава малишане.0 КОМЕНТАРА

 1. „Мјештани су педофила описали као млађег мушкарца, тачније старости око 30 година, висине око 175 центиметара, округлог лица и који је ћелав.“

  Јбт ови описали премијера. 😀

 2. Увијек сматрам да човјеку треба дати другу шансу, али код педофила сам категоричан. Заиста бих Додика подржао од свег срца да изгласа фанатичан Закон о педофилима са казненим одредбама:

  1. хемијска кастрација
  2. казна затвора минимум 10 година
  3. слике педофила да се врте на видео биму, и флајерима да се дијеле народу

  😛

 3. Потпуна кастрација, ништа друго, таквим гадовима би и смрт била награда…јбт ово је невјероватно, па што се дрогираш стоко усрана, да заскочиш дјечицу, ијооо… како би му ја осакатио те ручице и прстиће да не би могао ни пронаћи ону ствар кад му се пишки!x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *