Бања Лука: Клизалиште ове зиме у Аквани

Јавно предузеће „Аквана“ Бањалука отвариће клизалиште на спортским теренима свог воденог парка на површини од 800 квадратних метара, саопштено је данас из овог предузећа. Клизалиште би требало да буде отворено 15. децембра и тог дана клизање, као и изнајмљивање клизаљки на "Аквани" биће бесплатно, док ће током сезоне цијена клизања, без временског ограничења, износити четири […]

понедељак, децембар 5, 2011 / 16:25

Јавно предузеће „Аквана“ Бањалука отвариће клизалиште на спортским теренима свог воденог парка на површини од 800 квадратних метара, саопштено је данас из овог предузећа.

Клизалиште би требало да буде отворено 15. децембра и тог дана клизање, као и изнајмљивање клизаљки на "Аквани" биће бесплатно, док ће током сезоне цијена клизања, без временског ограничења, износити четири марке, а изнајмљивање клизаљки двије марке.

"С обзиром да је због рецесије изградња клизалишта и затвореног базена, као друге фазе изградње Воденог парка `Аквана` пролонгирана до даљег, ми смо се протеклих мјесеци ангажовали да пронађемо адекватно рјешење за клизалиште како наши суграђани не би остали ускраћени за уживање на леду", рекао је директор "Акване" Рајко Радовановић.

Он је нагласио да је "Аквана" и прошле године покушавала да постигне прихватљив договор за клизалиште, а да је намјера за овим видом и спорта и забаве посљедица жеље да осим пливања, тениса, одбојке на пијеску, кошарке и фудбала понуда на "Аквани" буде употпуњена и клизањем.

Насавременију опрему за клизалиште на површини од 800 метара на спортским теренима воденог парка "Аквана" овај пут уградила је фирма "Солекс" из Бање Луке.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *