Бања Лука: Џаба пословник, владајуће Вулић не занима

На данашњој сједници Колегијума Скупштине града Бања Лука представници владајућих партија одбили су захтјев за ванредну сједницу Скупштине града Бања Лука. Пословником је прописано да је предсједник Скупштине обавезан сазвати сједницу на захтјев 1/3 одборника, а Колегијум има надлежност само у вези утврђивања Дневног реда. Ванредну сједницу поводом случаја породице Вулић и спора око земљишта […]

четвртак, мај 16, 2013 / 17:33

На данашњој сједници Колегијума Скупштине града Бања Лука представници владајућих партија одбили су захтјев за ванредну сједницу Скупштине града Бања Лука.

Пословником је прописано да је предсједник Скупштине обавезан сазвати сједницу на захтјев 1/3 одборника, а Колегијум има надлежност само у вези утврђивања Дневног реда.

Ванредну сједницу поводом случаја породице Вулић и спора око земљишта код Медицинске електронике захтијевало је 11 одборника у Скупштини града.

Одборници који су послали захтјев и даље очекују сазивање ванредне сједнице.

Сједници није присуствовао предсједник Скупштине Будимир Балабан.0 КОМЕНТАРА

 1. Јалова опозиција, изволите господо, позовите ваше бираче да дођу код Вулића, изађите на улице, докажите да сте способни, овако само лајете к’о офуцане џукеле, биједни политиканти.

  Црвени су нам ГРОБЉЕ оставили, али и ви сте заједно са њима саучесници у овом ЗЛУ!

  Изађите на улицу „господо“ из опозиције, позовите грађане овог града да Вам се придруже, немојте бити јалови. У противном, повуците се у мишију рупу, и чекајте Ваше (проклете) паре, које „крваво“ (СНСД све вас је јефтино купио) зарађујете! (

  Срам вас било све до једног! Ви сте лакрдија од опозиције!!!

  x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(

 2. Они и даље носе „хрватске акредитације“ око врата… који Вулић, који клинац…која, чија и чему опозиција!!???
  😛

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *