Зет јавио на Фејсбуку: Умро Борис Березовски

Руски тајкун у егзилу Борис Березовски преминуо је у 67. години објавио је његов зет Его Шупе на свом профилу на друштвеној страници „Фејсбук“. Према наводима Шупеа, Березовски је у посљедње вријеме био депресиван. Није био у контакту са пријатељима и познаницима и радије је остајао у кући. О смрти Березовског извјештавају "Раша тудеј", РИА […]

субота, март 23, 2013 / 19:17

Руски тајкун у егзилу Борис Березовски преминуо је у 67. години објавио је његов зет Его Шупе на свом профилу на друштвеној страници „Фејсбук“.

Према наводима Шупеа, Березовски је у посљедње вријеме био депресиван.

Није био у контакту са пријатељима и познаницима и радије је остајао у кући.

О смрти Березовског извјештавају "Раша тудеј", РИА "Новости" и "Глас Русије", али детаљи још нису објављени.

Некадашњи директор "Комерсанта" Дамијан Кудријавцев навео је да је Березовски преминуо око 12.00 часова у Лондону.

Чувени авокат Александр Добровински рекао је да је Березовски починио самоубиство.

"Управо ми је јављено из Лондона. Березовски је извршио самоубиство", навео је адвокат.

Березовски се налази у добровољном изгнанству у Лондону, а Москва је више пута тражила његово изручење што је Велика Британија одбила.

Он је оптужен да је проневјерио око двије милијарде америчких долара које су припадале великим државним компанијама у Русији, као и за утају пореза.0 КОМЕНТАРА

  1. Otete milijarde mu nisu donijele sreću.
    Imamo i mi naše Berezovske koji će neslavno završiti kao i ovaj.Zar cijeli jedan narod upropastiti, dovesti ga do biološkog nestanka , i da im se posreći.Ne može. Samo mi je žao što će njihove grijehe otkajavati njihovi potomci koji niszu krivi što su im djedovi bili monstrumi.
    Ovaj Berezovski je ipak imao obraza pa je digao ruku na gada u sebi, to očekujem i od našega berezovskog.

  2. Искористити свој народ и државу у најтежим моментима када крвари, опљачкати га, изнијети опљачкано благо код вековних и проверених непријатеља,куповати код њих станове, виле, имања, „школовати“ дјецу код њих, и све то називати успешним бизнисом и бизнисменима, је кретенлук и шљам најниже врсте.

    Домаћи криминалци који оперишу по истим тим земљама, трују их дрогом, проституцијом, исисавају њихове паре и доносе у своју земљу па макар их и прали су врсне патриоте и часни људи у односу на ове прве.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *