Завршени избори за Џајића

Избори у Црвеној звезди завршени су вечерас у Београду тихо и без помпе, а Изборна комисија ће сутра објавити резултате, односно да се Драган Џајић званично вратио на мјесто предсједника овог фудбалског клуба. Изборна комисија је у 20.00 закључала просторије медија центра, у коме је јуче и данас гласало око 1.000 људи, док су остали […]

уторак, децембар 18, 2012 / 23:09

Избори у Црвеној звезди завршени су вечерас у Београду тихо и без помпе, а Изборна комисија ће сутра објавити резултате, односно да се Драган Џајић званично вратио на мјесто предсједника овог фудбалског клуба.

Изборна комисија је у 20.00 закључала просторије медија центра, у коме је јуче и данас гласало око 1.000 људи, док су остали гласови упућени електронски.

Џајић је био једини кандидат на изборима за предсједника. Право гласа имало је 7.669 бирача, а кандидату је био довољан један глас да добије нови мандат.

Џајић је тај глас већ добио, пошто је предсједник спортског друштва Црвена звезда Петар Шкундрић јуче први гласао.

Изборна комисија ће сутра у подне објавити тачне резултате избора, а два изборна дана протекла су мирно и без велике медијске помпе, тако да на крају гласања није било представника медија.

Радници на стадиону Звезде рекли су да су гласачи јуче и данас у доброј атмосфери обавили своју дужност, али и да су искористили изборе за дружење и ћаскање.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *