Вуковић: Приоритет модернизација путне мреже у Кнежеву

Кандидат СНСД-а за начелника општине Кнежево Чедо Вуковић најављује да ће његови приоритети, ако поново добије повјерење грађана на локалним изборима, бити модернизација путне мреже. "Наше опредјељење је да свако, па и оно најудаљеније село буде повезано асфалтним путем са центром и то ће бити приоритет", рекао је Вуковић. Он је за "Независне новине" указао […]

уторак, октобар 2, 2012 / 10:06

Кандидат СНСД-а за начелника општине Кнежево Чедо Вуковић најављује да ће његови приоритети, ако поново добије повјерење грађана на локалним изборима, бити модернизација путне мреже.

"Наше опредјељење је да свако, па и оно најудаљеније село буде повезано асфалтним путем са центром и то ће бити приоритет", рекао је Вуковић.

Он је за "Независне новине" указао и на потребу да се у наредном периоду уради секундарна мрежа како би свакој кући било омогућено да добије воду.

"Спремни смо учинити све што је у надлежности локалне самоуправе и да производне хале, које зјапе празне, уступимо онима који желе да у Кнежеву нешто раде и производе", истакао је Вуковић, нагласивши да би прилику за запошљавање грађани морали потражити и у пољопривредној производњи.

Вуковић каже да је у протекле четири године направљен велики корак у односу на раније стање и да је у реализацију капиталних пројеката инвестирано 13,3 милиона КМ.

"Без изузетно добре сарадње са Владом Републике Српске, сигурно не бисмо могли урадити све што јесмо", истиче Вуковић и додаје да без синхронизованог рада органа јединице локалне самоуправе и Владе Српске немогуће је одговорити свим изазовима ових тешких времена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *