Вуковић: „Ја сам крив за пораз“

„Морам да преузмем одговорност за пораз, то су моји играчи,“ рекао је послије пораза у посљедњој утакмици на СП у Шведској селектор Србије Веселин Вуковић. "Чини ми се да смо опет изгубили због страха од побједе. Својим глупостима вратили смо противника у меч. Имали смо два гола разлике и лопту, али нисмо успјели да постигнемо […]

петак, јануар 28, 2011 / 18:01

„Морам да преузмем одговорност за пораз, то су моји играчи,“ рекао је послије пораза у посљедњој утакмици на СП у Шведској селектор Србије Веселин Вуковић.

"Чини ми се да смо опет изгубили због страха од побједе. Својим глупостима вратили смо противника у меч.

Имали смо два гола разлике и лопту, али нисмо успјели да постигнемо погодак. У продужетку смо опет имали шансу, али нисмо је искористили. Још је све вруће и треба видјети, шта чинити даље.

Ја сам свјестан својих грешака и покушаћу да их анализирам, да видим шта и како даље," каже Вуковић који се из Шведске враћа са три побједе, једним ремијем и укупно пет пораза.

Савладани су Алжир, Аустралија и Аргентина, са тимом Хрватске меч је завршен нерешеним резултатом а боље од селекције Србије биле су екипе Данске, Румуније, Пољске, Шведске и Норвешке.

Србија је на шампионату заузела десето мјесто.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *