Вучић снимљен са супругом (са којом се није вјенчао) у Београду, док је био у Москви

Можда Алек није свемогућ, али одани му медији све могу. Па и да га сликају у Београду, док је он у Москви.

недеља, март 23, 2014 / 13:58

Заправо, Александар Вучић се  није ни развео од прве жене нити се поново оженио, а све слике, информације и нагађања о новој женидби су волшебно нестале са интернета.

Потом се у Информеру, кога уређује један други Вучко (Драган Вучићевић) осванула слика испод које је пише да се фоторепортер Информера сасвим случајно задесио док је брачни пар ручао.

Такође сасвим случајно, Информер има ексклузивне информације, преко њега се најављују хапшења, а ко редовно чита, види са ким је СНС у сукобу, а ко му је прихватљив партнер.

Оно што је интересантно је да се масовно повлачење информација о Вучићевој новој женидби објашњава прећутним консензусом да се не задире у ППВ-ов приватни живот. Вучић такође свој приватни живот чува од јавности и негативних утицаја посла којим се бави, пишу медији

Нећемо се бавити тиме ко је Тамара, и остале детаље. Повезаћемо следећи низ изјава и догађаја.

 

Предсједник Републике Српске најавио је данас у Приједору да ће се у суботу састати са лидером Српске напредне странке Александром Вучићем.

Додик је новинарима рекао да Вучић данас путује у Москву и да се враћа у петак, те да ће се он са њим састати после тога. (Танјуг)

 

Информер слику објављује у петак. Дакле, сликана је најкасније у четвртак, као што пише у легенди слике. Док је Вучић у Москви. Што није најављивано, док се Додик није излануо.

Вечерње новости објављују информацију да је Вучић у Москви на здравственим прегледима, и да тамо није отишао по мишљење.

 

ПРВИ потпредседник Владе и лидер напредњака Александар Вучић борави у Русији на детаљним здравственим прегледима – сазнају незванично „Новости“ од извора у врху СНС.

Према нашим информацијама, председник најјаче партије у држави подвргнут је вишедневним контролама због ранијих сметњи које је имао због високог крвног притиска.

Речено нам је да је његово здравствено стање добро и да је само реч о прегледима из предострожности, који су уговорени непосредно уочи одржавања ванредних парламентарних избора.

Наши саговорници преносе да је то сва истина и да одлазак Вучића у највећу државу света нема никаве везе са преговорима о формирању нове владе Србије, како се спекулисало у неким медијима и политичкој чаршији.

Наиме, у страначким кулоарима у Београду појавиле су се спекулације да је вођа напредњака, наводно, под великим притиском Кремља да опет у владу позове СПС и да је управо то разлог пута у Москву.

Иначе, први човек СНС је у августу 2012. због здравствених проблема примљен на ВМА у Београду, а након обављених контролних прегледа пуштен је кући на лични захтев. Њему је тада позлило због исцрпљености.

 

Дакле, док Вучић због рутинских контрола иде у Москву на преглед (срами се министре здравља) Информер га ексклузивно проналази у Београду.  НСПМ наводи како испод слике коју је ексклузивно преузео Телеграф, стоји НАПОМЕНА: Фотографију Александра Вучића у било ком облику забрањено је преузимати са Телеграфа и преносити у другим медијима без дозволе уредништва Дневних новина “Информер”. Кршење овог захтева сматраће се кршењем закона о ауторским и сродним правима.

Претрага слике води до Телеграфа, али страница на којој се налази слика, не постоји. Замео је Фекетић.0 КОМЕНТАРА

  1. Одлично примјећено. Очигледно да нешто крију, па су на овакав начин покушали да скрену пажњу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *