Вучић: Настављам беспоштедну борбу против корупције

Потпредсједник Владе Србије и министар одбране Александар Вучић састао се са новим амбасадором САД у Србији Мајклом Кирбијем и том приликом нагласио да ће наставити да води беспоштедну борбу против системске корупције.  Он је, такође, нагласио да ће Србија створити повољну климу за долазак нових инвестиција. Вучић је потврдио спремност Србије да настави дијалог са […]

четвртак, септембар 20, 2012 / 15:22

Потпредсједник Владе Србије и министар одбране Александар Вучић састао се са новим амбасадором САД у Србији Мајклом Кирбијем и том приликом нагласио да ће наставити да води беспоштедну борбу против системске корупције.

 Он је, такође, нагласио да ће Србија створити повољну климу за долазак нових инвестиција.

Вучић је потврдио спремност Србије да настави дијалог са Приштином и испуни обавезе које је преузела претходна Влада.

Обје стране констатовале су да се одвија веома добра сарадња у војној области, а посебно је истакнута улога Националне гарде Охаја која је у великој мјери подржала процес реформе система одбране, наведено је у саопштењу Министарства одбране.

Српска и америчка страна су нагласиле потребу за унапређењем билатералних односа, а новоименовани амбасадор САД Кирби изразио је пуну подршку процесу европских интеграција Србије.0 КОМЕНТАРА

  1. Vucicuuu, nemojder nam sikirati fircija.Ionako nam nije bilo lako s njim, a tek sada smo nagrebusili. Sve nam uze nebi li se izvukao kroz iglene usi. Ne pita kol’ko kosta.Libermane, olbrajtove, vatikanskonjemacke veze … sve se to placa nasim parama, teritorijama, promjenama ustava, zakona, granica entiteta… Sve je u igri.

  2. Изгледа да је Вучић добио одријешене руке, да некима веже руке наопако, мислим да би и додик ту могао да попасе лисице на шапе, једино да се не извуче на страно држављанство, пошто његове „специјалне везе“ немају живе везе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *