Вог руши сопствени рекорд са 916 страница

Септембарско издање америчког издања магазина Вог биће објављено на 916 страница и биће највеће у историји тог часописа, саопштила је редакције листа. Са поп пјевачицом Лејди Гагом на насловној страни, планирано је да септембарско издање има 916 страна, како би се прославила 120 годишњица тог магазина, а појавиће се у продаји широм САД 21. августа. […]

субота, август 11, 2012 / 07:52

Септембарско издање америчког издања магазина Вог биће објављено на 916 страница и биће највеће у историји тог часописа, саопштила је редакције листа.

Са поп пјевачицом Лејди Гагом на насловној страни, планирано је да септембарско издање има 916 страна, како би се прославила 120 годишњица тог магазина, а појавиће се у продаји широм САД 21. августа.

“То је највеће издање икада“, рекла је портпаролка “Вога“ АФП-у, док насловна страна септембарског издања обећава „916 страница спектакуларне моде за свакога”.

Септембарско издање из 2007. године са “840 страница неустрашиве моде… је било наше највеће издање икада“, а било је и тема документарног филма из 2009. године “Септембарско издање“, додала је она.

То је било највеће издање магазина које је икада објављено, тежило је око 2,27 килограма.

Испуњено стотинама рекламних страница, септембарско издање магазина “Вог“ је увек је највеће, а долази уочи љетњих прет-а-порте ревија у Њујорку, Милану и Паризу.

 

Вог раскрстио са премршавим манекенкамаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *