Влајки са кајакашима и тамбурашима

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки је данас примио представнике тамбурашког Ансамбла „Здравка Ћосића“ господина Небојшу Куштриновића, предсједника Ансамбла и Здравка Ћосића, умјетничког руководиоца Ансамбла. Током састанка је било говора о предстојећем заједничком концерту са тамбурашким оркестром КУД „Мајшперк“ из истоименог мјеста, најбољим тамбурашким оркестром у Словенији. Концерт два оркестра ће бити одржан у суботу, 16.06.2012. […]

петак, јун 8, 2012 / 23:46

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки је данас примио представнике тамбурашког Ансамбла „Здравка Ћосића“ господина Небојшу Куштриновића, предсједника Ансамбла и Здравка Ћосића, умјетничког руководиоца Ансамбла.

Током састанка је било говора о предстојећем заједничком концерту са тамбурашким оркестром КУД „Мајшперк“ из истоименог мјеста, најбољим тамбурашким оркестром у Словенији. Концерт два оркестра ће бити одржан у суботу, 16.06.2012. године у Концертној дворани Банског двора.

Поред гостовања реномираног тамбурашког оркестра из Словеније, овом пригодом ће у посјету Бањалуци доћи и госпођа Др. Даринка Факин, жупаница Мајшпрека која ће се током боравка у Бањалуци састати са господином Драгољубом Давидовиће, градоначелником Бањалуке.

Покровитељ концерта је допредсједник Републике Српске, господин Емил Влајки.

Потом је Допредсједник примио господу Драгана Бабића и Игора Кузмановића, чланове БиХ репрезентације у кајаку и кануу на дивљим водама, који су на недавно одржаном Свјетском купу освојили сребрну медаљу у дисциплини Ц2 класик, док су у укупном пласману заузели треће мјесто.

Током разговора са БиХ репрезентативцима било је ријечи о препрекама које су стајале на путу до овог великог спортског успјеха. Поред тога су Кузмановић и Бабић упознали Допредсједника са плановима о учешћу на Свјетском првенству у Ла Плањи, Француска од 23.06.2012. до 01.07.2012. и о финанцијским средствима неопходним за одлазак на Свјетско првенство и кајаку и кануу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *