Влада РС: Открили смо лажни Џомбићев профил на Фејсбуку

Влада Републике Српске саопштила је да је на друштвеној интернет мрежи “Фејсбук” отворен лажни профил премијера Александра Џомбића и званично се оградила од свега изреченог и написаног на том профилу, преносе агенције. У име Владе, Агенција за информационо друштво Српске, упутила је захтјев администрацији “Фејсбука” да уклони лажни профил предсједника Владе Републике Српске. Из Владе […]

уторак, септембар 25, 2012 / 10:30

Влада Републике Српске саопштила је да је на друштвеној интернет мрежи “Фејсбук” отворен лажни профил премијера Александра Џомбића и званично се оградила од свега изреченог и написаног на том профилу, преносе агенције.

У име Владе, Агенција за информационо друштво Српске, упутила је захтјев администрацији “Фејсбука” да уклони лажни профил предсједника Владе Републике Српске.

Из Владе поручују да ни Џомбић лично, нити као предсједник Владе, а ни такозвани „администратори сајта предсједника Владе” не стоје иза профила на овој друштвеној мрежи, саопштено је из Владиног бироа за односе с јавношћу.0 КОМЕНТАРА

  1. Kako da ima profil ovaj tip, pa on ne zna ni šta je fejsbuk. A vidi ovih umjesto da ih je sramota što šefu nisu napravili profil oni se produbili da saopšte da ima lažni. E gdje mi živimo kukuuuuuuuuuu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *