Весли Кларк водитељ ријалитија

Весли Кларк, пензионисани генерал са четири одликовања, постао је водитељ „ријалитија” „Старс Еарн Стрипес” („Звезде се такмиче за одликовања”), емисије у стилу „Сурвајвер” шоу програма у коме се познате личности боре у лажираним биткама.  Кларк ће оцењивати физичку вештину звезда попут певача Ника Лечија, глумца Терија Круза и мужа бивше гувернерке Аљаске Саре Пејлин, Тода. […]

недеља, август 26, 2012 / 07:02

Весли Кларк, пензионисани генерал са четири одликовања, постао је водитељ „ријалитија” „Старс Еарн Стрипес” („Звезде се такмиче за одликовања”), емисије у стилу „Сурвајвер” шоу програма у коме се познате личности боре у лажираним биткама.

 Кларк ће оцењивати физичку вештину звезда попут певача Ника Лечија, глумца Терија Круза и мужа бивше гувернерке Аљаске Саре Пејлин, Тода.

У првим тв критикама емисија је оцењена као сладуњава, промотивна војна порнографија, преносе амерички медији.

А Кларк је као заједљиви водитељ Сајмон Ковел, само мање застрашујући. „Он је благ пред камерама и, као што је очекивано, има велико искуство које може да донесе овим лажним ратним играма”, оцењује „Њујорк тајмс”.

Ово изгледа као чудна одлука о каријери човека који је завршио чувену војну академију Вест поинт као најбољи у класи. Али од када је отишао у пензију, изградио је другу каријеру проституишући прву.

Прво је рекламирао сумњиве технолошке производе, а онда је и сам постао производ, односно покушао је да постане преседник САД, три године пошто је отпуштен са посла руковођења ратом на Косову који је водио НАТО.

На том путу је несвесно пружио аргументе својим многобројним војним критичарима који су га сматрали кловном. А један од његових блиских потчињених тврди да је замало покренуо трећи светски рат.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *