Важно обавјештење: У хладу смо

Бенд “Важно Обавјештење” представља вам други спот за пјесму “У хладу смо“, која ће се, уз „Жене“, наћи на њиховом првом албуму „Увијек за! (Против не!)“. Пјесма „У хладу смо“ је позитивна, весела и синоним је за вреле љетне дане које проводимо љенчарећи. Али, иза ње стоји озбиљна екипа, која је с великом пажњом приступила […]

недеља, август 26, 2012 / 16:23

Бенд “Важно Обавјештење” представља вам други спот за пјесму “У хладу смо“, која ће се, уз „Жене“, наћи на њиховом првом албуму „Увијек за! (Против не!)“.

Пјесма „У хладу смо“ је позитивна, весела и синоним је за вреле љетне дане које проводимо љенчарећи. Али, иза ње стоји озбиљна екипа, која је с великом пажњом приступила реализацији пјесме и спота.

Текст и музику за ову пјесму написао је Слободан Лазичић Ћоба, а аранжман потписује Важно Обавјештење. И овај, као и први видео реализован је у сарадњи са Гораном Гогсоном Ратковићем.

Јер, не каже се узалуд да добре навике не треба мијењати. У складу с тим, аудио продукцију и овај пут потписује Дигитал Боjлер Студио.

Видео спот и пјесма „У хладу смо“ је и финална најава нашег првог албума.

Посебну захвалност дугујемо Биљани Ђузи, Александру Мрђи, Бојану Јаковљевићу и Бојану Ковачићу који су нам много помогли у реализацији спота.

Користимо ову прилику да вас позовемо на промоцију нашег албума, која ће бити одржана 15. септембра у бањалучком Дому омладине. Конференција за новинаре биће одржана у 20 сати, а у 21 сат имаћете прилику да чујете цијели албум и то у ливе верзији. Поред чланова бенда Важно обавјештење, на промоцији ће бити и музичари с којима смо сарађивали на албуму, а који чине окосницу домаће музичке сцене.

На албуму који се зове Увијек За! (Против Не!) нашло се осам пјесама, употпуњених једном бонус нумером.

За сарадњу са пијанистом Арсеном Чаркићем већ знате, а сигурни смо и да ће вам се допасти остали бањалучки музичари с којима смо сарађивали снимајући албум. Ко су они – нека остане тајна још неко вријеме, а комплетну листу гостију доставићемо вам у посебном саопштењу, заједно са осталим детаљима у вези с промоцијом.

Неке од пјесама са албума написали смо по текстовима који су нам поклонили пријатељи. Посебно желимо да се захвалимо Милану Ракуљу који је написао пјесме „Увијек За!“ и „Ембрион“ и Небојши Раљићу који је написао текст за пјесму „Свјетска“.

Снимање албума почело је почетком априла ове године и трајао је око три мјесеца. Комплетну аудио продукцију потписује Дигитал Бојлер Студио на челу са Нинославом Тикијем Добријевићем. Сарадња са Тикијем траје скоро од оснивања бенда, па није било дилеме око избора најбољег за техничку реализацију албума.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *