Васић: СДС и ПДП показали политички аутизам

Одбијање СДС-а и ПДП-а да потпишу кодекс понашања у изборној кампањи, само је један од начина да се одбије учешће у градњи и учвршћивању Републике Српске као демократске и модерне заједнице, оцијенио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.  Васић је рекао да су СДС и ПДП одбијењем да потпишу кодекс понашања, којег је предложио предсједник […]

среда, септембар 5, 2012 / 13:52

Одбијање СДС-а и ПДП-а да потпишу кодекс понашања у изборној кампањи, само је један од начина да се одбије учешће у градњи и учвршћивању Републике Српске као демократске и модерне заједнице, оцијенио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.

 Васић је рекао да су СДС и ПДП одбијењем да потпишу кодекс понашања, којег је предложио предсједник Републике Српске Милорад Додик, а не нека појединачна странка и који је политички потпуно неутралан и безазлен, показали својеврсни политички аутизам.

„СДС и ПДП можда мисле да овим чином показују свој опозициони положај и однос према актуелној власти Републике Српске. Јасно је да они, у ствари, немају никакву опозициону политику нити политички програм који може конкурисати на страначком политичком тржишту. Никога код опозиционара није промовисало одбијање нечега што је добро за цијелу државу, па неће ни њих“, рекао је Васић Срни.

На позив предсједника Републике Српске Милорада Додика сутра 6. септембра, политичке партије, које учествују на локалним изборима у Српској, требало би да потпишу Кодекс понашања у предизборној кампањи у Републици Српској.

Предсједници ПДП-а и СДС-а Младен Иванић и Младен Босић најавили су да неће потписати предложени кодекс.0 КОМЕНТАРА

  1. Басићу прије рата си био камерман па ти предлажем да се вратиш свом старом занату. Убоги Гојко па ти невидиш себе и свој ријечник.Какав је твој кодекс понашанја? Држи се ти камере сироти Гоја најлјепши си када ШУТИШ.

  2. kakav crni kodeks, MD izmislio nekorektnost u predizbornoj kampanji… psuje, prijeti, vrijedja, za njega nema granice kad treba uveseliti narod i probuditi najnize strasti.. koja srpdacina..
    7 oktobra svi na izbore!! da utisamo ujka vasu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *