Упркос хакерској премијери, последња Игра пријестола рекордна

Иако су је прије званичног приказивања на кабловској мрежи ХБО, на интернету објавили хакери, епизода ​​серије „Игра пријестола“ под називом Ратни плијен, оборила је рекорд у Сједињеним Америчким Државама и постала најгледанија епизода свих сезона.

четвртак, август 10, 2017 / 11:39

„Ватрени окршај“ између снага породице Ланистер и змаја Денерис Таргеријен премијерно је у САД приказан у недељу увече, 6. августа и ту епизоду погледало је 10,2 милиона људи, што је нови максимум за „Игру пријестола“, према Дедлајну.

Претходни рекорд је постављен само неколико недеља раније, када је прву епизоду седме сезоне видјело 10,1 милиона људи 17. јула.

Оно што чини нови рекорд епизоде „Ратни плијен“ импресивним је то да је та епизода објављена на интернету два дана прије премијере на ХБО.

Ова пиратска копија наводно је добијена преко иностраног емитера „Стар Индије“, чија је компанија покренула унутрашњу истрагу о томе како је дошло до „цурења“.

Хакери су затражили више милиона долара на име откупа од кабловске мреже ХБО, пријетећи да ће открити повјерљива документа која су украли од те америчке компаније.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *