Ученици и студенти могу на разговор код новог министра

Министар просвјете и културе Републике Српске Горан Мутабџија позвао је ученике основних и средњих школа и студенте високошколских установа у Републици Српској на разговор. Ученици и студенти који желе да разговарају с министром треба да напишу писмо у којем ће предложити теме за разговор и пошаљу га на адресу Министарства просвјете и културе Републике Српске. […]

уторак, март 26, 2013 / 12:18

Министар просвјете и културе Републике Српске Горан Мутабџија позвао је ученике основних и средњих школа и студенте високошколских установа у Републици Српској на разговор.

Ученици и студенти који желе да разговарају с министром треба да напишу писмо у којем ће предложити теме за разговор и пошаљу га на адресу Министарства просвјете и културе Републике Српске.

Министар Мутабџија одабраће сваке седмице по једно писмо ученика и једно писмо студента и позвати их на разговор. Циљ оваквих разговора је отвореност Министарства просвјете и културе за идеје ученика и студената које треба да допринесу бољим рјешењима у образовању.

Акција „Желим да разговарам с министром“ омогућиће министру просвјете и културе да чује глас младих савјетника а ученицима и студентима да одлуке Министарства просвјете и културе буду у њиховом најбољем интересу.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *