Убица Холмс има обожаватеље

Заиста бизарне вијести стижу из САД-а. Бројни млади људи путем интернета исказују своју велику љубав и дивљење према Џејмсу Холмсу, 24-годишњем бившем студенту медицине који је у Колораду на премијери Бетмана побио 12 људи, а многе и тешко ранио. Његови обожаватељи воле се називати “Холмис”,  и нарочито су му одани. Одијевају се у његове омиљене […]

среда, август 1, 2012 / 17:20

Заиста бизарне вијести стижу из САД-а. Бројни млади људи путем интернета исказују своју велику љубав и дивљење према Џејмсу Холмсу, 24-годишњем бившем студенту медицине који је у Колораду на премијери Бетмана побио 12 људи, а многе и тешко ранио.

Његови обожаватељи воле се називати “Холмис”,  и нарочито су му одани. Одијевају се у његове омиљене јакне те проучавају прошлост свог миљеника, пише Дејли Мејл.

Прави “Холмис” обући ће јакну какву је Џејмс носио када је ухапшен те ће пити његово омиљено пиће. Позирају такви те исказују жеље о томе како би жељели писати Холмсу. Неки тинејџери коментирисали су како Јамесова црвена коса подсјећа на врага. Многи су након његовог масакра изјавили како је Холмс секси и згодан.

Џејмс има и страницу за обожаватеље на Фејсбуку, а они су га у опису назвали забављачем и човјеком који је криво схваћен.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *