У Поточарима достојанствено, у Добоју провокативно

Полиција је данас спријечила два младића са ратном заставом такозване Армије БиХ да се приближе спомен-обиљежју у изградњи у добојском насељу Вила уочи парастоса српским борцима страдалим на Петровдан 1992. године. Предсједник Предсједништва Борачке организације града Добој Зоран Бијелић сматра да је ријеч о неодговорним момцима, чије понашање не представља расположење суграђана. Непозната лица оскрнавила […]

недеља, јул 12, 2015 / 20:30

Полиција је данас спријечила два младића са ратном заставом такозване Армије БиХ да се приближе спомен-обиљежју у изградњи у добојском насељу Вила уочи парастоса српским борцима страдалим на Петровдан 1992. године.

Предсједник Предсједништва Борачке организације града Добој Зоран Бијелић сматра да је ријеч о неодговорним момцима, чије понашање не представља расположење суграђана.

Непозната лица оскрнавила су 9. јула овај споменик у изградњи посвећен српским борцима страдалим на Петровдан 1992. године и исписала графите "Србе на врбе", "Алах је велики" и "мој је тата злочинац из рата".

Полиција је увиђајем утврдила да су са бетонске подлоге која је тог дана постављена, скинуте потпорне даске, при чему су оштећене бетонске ивице, а на свјежем бетону исписани су увредљиви садржаји. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *