Tребиње: Вукановић добио подршку ДП

Општински одбор Демократске партије Требиње већином гласова је одлучио да на предстојећим локалним изборима за градоначелника Требиња подржи независног кандидата новинара Небојшу Вукановића. Прије неколико мјесеци предсједник ДП-а Драган Чавић у Требињу је изјавио да ће ова партија на предстојећим изборима подржати кандидата ПДП-а Славка Вучуревића. Потпредсједник ОО ДП-а Требиње Неђо Ћебеџија потврдио је Срни […]

петак, август 17, 2012 / 03:36

Општински одбор Демократске партије Требиње већином гласова је одлучио да на предстојећим локалним изборима за градоначелника Требиња подржи независног кандидата новинара Небојшу Вукановића.

Прије неколико мјесеци предсједник ДП-а Драган Чавић у Требињу је изјавио да ће ова партија на предстојећим изборима подржати кандидата ПДП-а Славка Вучуревића.

Потпредсједник ОО ДП-а Требиње Неђо Ћебеџија потврдио је Срни да се општински одбор раније није изјашњавао о подршци ниједном кадидату за градоначелника, али да су овакву одлуку донијели јер нису постигли споразум са Вучуревићем, а као опозициона партија било је логично да подрже једног од опозиционих кандидата.

Кандидати за градоначелника Требиња су актуелни вд градоначелника Доброслав Ћук, независни кандидат новинар Небојша Вукановић и кандидат ПДП-а Славко Вучуревић.0 КОМЕНТАРА

 1. Izgleda mi da su članstvo i simpatizeri DP-a preko svojih predstavnika u opštinskom odboru su rekli svoje … i nije u pitanju njih par već većina…inače bi bilo drugačije pa bi podrška otišla Vučureviću…
  😮
  ovo bi moglo biti zanimljivo B-) B-) B-)

 2. Битно је да Вукана подрже синдикати и унесрећени радници, за које се борио и чију је муку представљао.

 3. osvajač, 17.08.2012. 18:13:36

  Чему ликујеш? Чињеници да смо квазидемократско друштво у којем појединци имају приватне политичке партије, па чак и једног који је приватизовао Републику Српску?

  Ова одлука још једном ми показује колико сам био у праву кад сам одлучио да не постанем члан приватних политичких партија и идем с пријатељима у формирање слободног грађанског/народног покрета и независне листе за изборе. Заиста бих се осјећао јадно да донесем неку одлуку, а онда ми дође власник политичке партије и уринира по мојој одлуци. Низашта не бих дао своју слободу. И Вукановића сматрам слободним човјеком, који се одлучио на херојску борбу против интересних политичких удружења и мафијашких организација. Подржавам га у његовој борби и сигуран сам да ће обични људи и чланство препознати његове искрене намјере.

 4. Волио бих да Вукан побиједи, али мислим да би боље било да је ишао корак по корак… Одборник->посланик у НСРС->начелник Требиња…

  У сваком случају нека ти Господ да благослов!

 5. drazen78bl, 17.08.2012. 19:32:42 [466

  Vukanovićevo novinarstvo je najveća podrška vlasti SNSD-a u Trebinju.
  Totvrdim 100 %.
  Hercegovcima je crkva sve. Svako povezivanje SNSD-a sa Vladikom je u džep SNSD-u .
  Svaka afera od vecine glasaca SNSD-a oprostena.

 6. Čavić je pragmatičan i lukav ali i nekorektan.
  Prvo će za šaku glasova raspadnutog PDP u Banjaluci uništiti DP u Trabinju i svuda gdje to semeta njegovom naplaćivanju u Banjaluci.
  Drugo, sve će trostruko naplatiti od Dodika sa kojim igra velike kombinacije a ove male uvaljuje nama da ih glođemo.
  Žao mi ovih njegovih napaljenih nikova što ga pokušavaju predstaviti kao važnog lika koji ima šansu.
  U Banjaluci je čekao zadnji čas i kad je vidio da je Stevandić jedini kandidovan ispred opozicije i da nema nekog drugog zavisnog ili nezavisnog kandidata odigrao je u zadnjoj sekundi za Dodika svojom kandidaturom a uz to napao Stevandića da se vlasi ne dosjete.Na primjeru Trebinja se potpuno razotkrio.
  Čava radi samo za sebe i nikom drugom neće ostati ništa u njegovim kombinacijama.takav je bio i predsjednik RS.Uzeo kintu i vlast prepustio Dodiku.Providno ali narod slabo konta pa mu možda i ovaj put prođe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *