Товирац: Шамац треба ослободити информативне блокаде

Михајло Товирац, кандидат Независне странке „Др Михајло Товирац“ за начелника општине Шамац, најавио је да ће, уколико на изборима добије повјерење грађана, учинити све да ова општина изађе из информативне блокаде. Товирац је на синоћњој предизборној трибини у шамачкој Мјесној заједници Баткуша рекао да с тим у вези планира отварање локалне радио-станице. Носилац одборничке листе […]

среда, септембар 19, 2012 / 08:46

Михајло Товирац, кандидат Независне странке „Др Михајло Товирац“ за начелника општине Шамац, најавио је да ће, уколико на изборима добије повјерење грађана, учинити све да ова општина изађе из информативне блокаде.

Товирац је на синоћњој предизборној трибини у шамачкој Мјесној заједници Баткуша рекао да с тим у вези планира отварање локалне радио-станице.

Носилац одборничке листе ове странке за Скупштину општине Шамац Љубиша Вакић каже да су на листи углавном млађи људи са којима ће радити на изради пројеката за запошљавање младих.

Он је додао да је странка препознала проблеме у општини Шамац и да ће сачинити програм који ће обухватати развој мале привреде, привући инвестиције и понудити олакшице које општина може да пружи ради запошљавања младих.

У Независној странци "Др Михајло Товирац" кажу да ће се залагати и за више улагања у културу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *