Тимошчук каже да је репрезентација сложна, Дуљају све потаман

Капитен фудбалске репрезентације Украјине Анатолиј Тимошчук рекао је да је национални тим симбол јединства, упркос веома опасној политичкој ситуацији у тој земљи. Украјина се у сриједу састаје у пријатељској утакмици са селекцијом САД на Кипру, а меч је измештен из Харкова у Ларнаку из безбједносних разлига. "Репрезентација је симбол јединства, јер играчи долазе из свих […]

уторак, март 4, 2014 / 22:27

Капитен фудбалске репрезентације Украјине Анатолиј Тимошчук рекао је да је национални тим симбол јединства, упркос веома опасној политичкој ситуацији у тој земљи.

Украјина се у сриједу састаје у пријатељској утакмици са селекцијом САД на Кипру, а меч је измештен из Харкова у Ларнаку из безбједносних разлига.

"Репрезентација је симбол јединства, јер играчи долазе из свих крајева Украјине. Ми смо једна велика породица, сви смо уједињени", изјавио је фудбалер Зенита.

Тимошчук је навео да су невоље код куће непрестано у мислима играча. "То је опасна ситуација. Имамо породице и забринути смо, али се надамо да можемо да успоставимо мир у Украјини што је брже могуће".

Дуљај у Севастопољу: Овде је све нормално

Игор Дуљај, некадашњи фудбалер Партизана и репрезентативац Србије, тренутно носи дрес украјинског прволигаша Севастопоља. Српски фудбалер истиче да се он осјећа сасвим безбиједно и да "не осјећа никакву напетост".

„Управо се враћам са тренинга, живот се овде, у принципу, одвија нормално. У граду је све у реду, нема војске. Првенство је одложено и ми чекамо даље инструкције из клуба", рекао је Игор Дуљај, некадашњи репрезентативац Србије, а сада фудбалер украјинског прволигаша.

Дуљај је потврдио да се ниједног тренутка није осјетио угроженим, нити се тако осјетио било ко од његових колега из клуба.

„Овде се налази чувена руска флота, тако да у граду има доста руских официра који овде живе дуги низ година са својим породицама. Ипак, не осјећам никакву напетост у граду".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *