Свако има сврху: Шешељ против плаћеничких перформера у Београду

Присталице Српске радикалне странке онемогућене су данас да пред Скупштином Србије у Београду одрже мирне протесте „против лажи о Сребреници“, али је лидер радикала Војислав Шешељ успио да приђе „Српском зиду плача“, који је постављен испред те институције, и ода почаст свим српским жртвама. Шешељ, праћен јаким полицијским обезбјеђењем, придружио се осталима и поручио да […]

субота, јул 11, 2015 / 12:28

Присталице Српске радикалне странке онемогућене су данас да пред Скупштином Србије у Београду одрже мирне протесте „против лажи о Сребреници“, али је лидер радикала Војислав Шешељ успио да приђе „Српском зиду плача“, који је постављен испред те институције, и ода почаст свим српским жртвама.

Шешељ, праћен јаким полицијским обезбјеђењем, придружио се осталима и поручио да су српски радикали и остале патриотске снаге успјеле да спријече "издајнике српског народа да перформансом `Седам хиљада` оскрнаве свету српску земљу и српске жртве".

"Спречили смо план западних пропагандиста и босанске исламске џамахирије да се тешка клевета изнесе против српског народа и да се Срби оптуже за геноцид, а у Сребреници није било геноцида", поручио је Шешељ.

Он је нагласио да се у Сребреници десио злочин, који треба процесуирати, али да нико не може на српска плећа да стави хипотеку геноцида и да нико не смије у име српског народа на то да пристане.

Шешељ је рекао да се у Поточарима не сахрањују само муслимани погинули на том подручју, већ и посмртни остаци бројних несталих Срба, те поручио да је задатак свих да се истина утврди, а раскринкају "издајице српског народа попут Наташе Кандић, Соње Бисерко и Сташе Зајака". Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *